Bedrijfsaansprakelijkheid

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is een verzekeringcontract die jouw onderneming beschermt tegen financiële aansprakelijkheid als gevolg van schade aan eigendommen van derden of letsels aan anderen als gevolg van de bedrijfsactiviteiten. Het is een essentiële verzekering voor veel bedrijven, ongeacht hun grootte of bedrijfstak.

De verzekering dekt doorgaans de kosten van juridische verdediging in het geval van een aansprakelijkheidsclaim en vergoedt de schade of letselschade waarvoor het bedrijf verantwoordelijk wordt gehouden, tot het bedrag dat is opgenomen in de polis. Deze schadeclaims kunnen voortvloeien uit een breed scala aan situaties, zoals:

  • Materiële schade
  • Letselschade
  • Reclame- en lasterschade
  • Productaansprakelijkheid

Het hebben van een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan jouw onderneming beschermen tegen enorme financiële verliezen die anders het voortbestaan van het bedrijf zouden kunnen bedreigen. Elk bedrijf heeft zijn eigen risicoprofiel, dus het is belangrijk dat je als zaakvoerder de polis grondig bestudeerd om ervoor te zorgen dat de verzekering aan jouw specifieke behoeften voldoet. Onze verzekeringsexperts zijn dag en nacht bereidt om jou te helpen bij het doorgronden van jouw behoeften en het kiezen van het verzekeringsplan dat perfect bij jou en jouw situatie past.

Voor een concrete inschatting vraag een offerte aan of maak een afspraak.